Fordele ved jordvarme

Jordvarme, jordvarme pris og jordvarmeanlæg pris kan du høre om på almindeligt dansk. Kontakt Løkken VVS og få svar på dine spørgsmål. Løkken VVS fortæller dig, hvad der kan lade sig gøre i praksis. Vi tager også hensyn til dit planlagte budget. Der er derfor ingen grund til at gøre sig bekymringer. Det bliver ikke dyrere end aftalt, og Løkken VVS er med dig under hele processen. Løkken VVS har den nødvendige erfaring og viden på området. Din opgave med montering af jordvarme er i trygge hænder hos Løkken VVS.

Har du overvejelser om jordvarme, jordvarme pris og jordvarmeanlæg?

Kontakt gerne Løkken VVS og hør nærmere. Det behøver ikke at være svært eller indviklet, når du kontakter en professionel fagmand. Jordvarmen hører til de miljøvenlige energiløsninger. Jordvarmen betaler sig og er en fornuftig investering. Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan få gas eller fjernvarme, så læs med her. I sådanne situationer er jordvarmen værd at overveje frem for oliefyr, pillefyr m.m. Ved eksempelvis oliefyr dukker der jævnligt ting op, som skal laves. Sådan er det ikke, når du vælger jordvarme i stedet for. Med jordvarmen sparer du typisk også penge – nemlig ofte halvdelen af dine udgifter til at opvarme dit hus samt varme vand. Tidligere var oliepriserne dog højere, men de er faldet en del.

Jordvarmen er en god investering

Når du vælger et jordvarmeanlæg, får du en bæredygtig løsning, for jordvarmepumpen vil holde i minimum 20 år. Anlæggets slanger holder i op til 40 år, så det betaler sig at skifte til jordvarme. Med jordvarme vil du også kende den pris, som du fremover betaler til opvarmning. Hvis du har en anden form for opvarmning, kan du ikke altid vide, hvor meget du fremadrettet kommer til at bruge på varmeudgifter.

Hvis du skal bygge et nyt hus - altså nybyg – så er merprisen for jordvarmen lidt lavere. Der vil jo typisk være gravemaskinen til stede i forvejen. Med jordvarmen opnår du en stor CO2-besparelse og en fornuftig energioptimering. Når du skifter til jordvarmen, kan du nedbringe et CO2-udslip for 2 personers husstand med omkring hele 60-75%. Det er temmelig meget, så her er endnu en fordel ved at skifte dit fyr ud med jordvarmen. Det er en konstant og stabil ressource fra jordens varme uanset, om vinden blæser, solen skinner m.m. Jordvarme påvirkes nemlig ikke ligesom eksempelvis vindenergi af, om vinden blæser m.m.