Nyt badeværelse – i alle prisklasser

Skal du have lavet nyt badeværelse, ny vandhane, udskiftning af toilet og badekar m.m., så kontakt Løkken VVS. Her får du inspiration og gode råd af en professionel fagmand på VVS-området. Det kan være om indretningen af dit nye badeværelse eller renovering af dit nuværende badeværelse m.m.

Få gode råd af en professionel VVS-fagmand som Løkken VVS

Det kan være en god hjælp at drøfte dit projekt med Løkken VVS. Vi ser mange badeværelser i vores arbejde. Løkken VVS ved, hvad der er muligt og bedst for vores kunder. Løkken VVS tager hensyn til dit budget, for økonomien er vigtig. Løkken VVS leverer langtidsholdbare, funktionelle løsninger til fornuftige priser med billig VVS.

Løkken VVS klarer stort og småt for vores kunder. Når der skal vælges en ny vandhane til dit badeværelse, overvejer vi sammen funktionalitet, krav til hygiejne, vandhanens design m.m. Der skal også vælges det rette blandingsbatteri. Vores mest populære mærker er Grohe og Oras. Løkken VVS har et stort udvalg og er klar til at montere din nye vandhane. Den helt rigtige, som stilmæssigt passer til netop dit badeværelse, armaturer, håndvaske m.m. Der skal også vælges greb / håndtag – eventuelt berøringsfrie for bedre hygiejne. Berøringsfrie fylder også tit mindre end andre.

Løkken VVS har alt hvad hjertet begærer

Behøver du et nyt badekar, klarer Løkken VVS også gerne det. Et badekar giver velvære og afslapning samt lidt luksus. Børnefamilier sætter også stor pris på at have et badekar til store og små. Der findes flere størrelser, former og typer af badekar til både små og store badeværelser, så hør mere hos Løkken VVS. Et spabad er også populært hos vores kunder.

Ønsker du udskiftning af toilet, hjælper Løkken VVS også gerne. Der er toiletter af forskellig slags og i flere stiltyper. Løkken VVS forhandler kun kvalitetstoiletter med lang levetid og fornuftigt vandforbrug. Dette gør toiletter miljøvenlige og sparer på vandet samtidig. Når du har valgt dit nye toilet – væghængt eller stående toilet, så klarer Løkken VVS levering og montering. Løkken VVS overholder alle forskrifter og vejleder gerne om S-lås, P-lås m.m. Et væghængt toilet har cisternen indbygget i den bagvedliggende væg. Det væghængte toilet optager mindre plads end ellers, og gulvet under toilettet kan vaskes. Det er dog vanskeligere at få repareret. Cisternen er jo indbygget i væggen. Et væghængt toilet er også dyrere end det stående toilet, som er lettere at reparere.