Varmepumpe luft til vand – reducerer din varmeregning

Løkken VVS leverer gerne ”billig varmepumpe luft til vand i Løkken, Blokhus, Nordjylland og sommerhus” m.m. – og også til dig. Du kan kontakte Løkken VVS og høre mere om at købe en luft til vand varmepumpe. Løkken VVS kan montere og lave service på din luft til vand varmepumpe. Denne form for varmepumpe giver dig billig energi udvundet fra naturen. CO2-venlig er den tilmed også.

Kontakt Løkken VVS og hør mere om luft til vand varmepumpe

En sådan varmepumpe trækker energi ud fra udendørsluften. Energi omdannes til varmt vand, som du kan bruge indendørs. Løkken VVS forklarer herunder lidt om varmepumpens virkemåde. En luft til vand varmepumpe er meget velegnet til gulvvarme – gerne under for eksempel et trægulv. Vandets temperatur er lav, når varmepumpe anvendes til opvarmningen. Ved trægulve er det sådan, at det ikke har godt af for store fremløbstemperaturer. Det må helst max. være på 30 o C.

En luft til vand varmepumpe har en indedel og en udedel. Størrelsen på udedelen er forskellig. Der indtrækkes frisk luft igennem en ventilator, og fra luften udvindes der varmeenergi. Der ledes varmeenergi videre ind i huset via rør. Den anvendes til at varme vandet i varmtvandsbeholderen op. Det er eksempelvis til bad to opvarmning med gulvvarme og / eller radiatorer. Selvom man har temperaturer på kun -25 o C, kan man uden problemer varme op. Energi kan nemlig altid udvindes ud af luften. Luft til vand varmepumpen anvender strøm til driften. Til gengæld giver denne varmepumpe 5 gange mere energi, end hvad der kommes ind i luft til vand varmepumpen. Du får altså 80% af den energi, der udvindes, ganske gratis. Energien bliver jo udvundet fra luften uden udgifter eller forurening.

Spar penge på din investering, med en varmepumpe luft til vand

Du sparer penge, og din investering får indtjent på energioptimering. Varmepumpen lever typisk i 20 år frem og koster ca. kr. 70.000,00-90.000,00. Løkken VVS kan let og enkelt installere din luft til vand varmepumpe for dig. Der skal føres rør med et par slanger ind til dit hus. Du bør sikre, at din bolig er velisoleret af hensyn til den lave fremløbstemperatur. En luft til vand varmepumpe er et fint alternativ til jordvarme, som kræver større have. Du får både værelsesopvarmning og dit varme brugsvand med luft til vand varmepumpe. Fjernvarme er dog alt andet lige det billigste i drift.